Friday, April 08, 2011

early bird catches the worm

Huhheijjaa.

Kello on 6AM ja istun melkein jopa virkeänä junassa matkalla kohti Helsinkiä! Takana istuu mies joka tilittää toiselle vieressä istuvalle huoltajuuskiistastaan ja ravintolavaunun kalliista pullista, eli perussettiä. Päätin repästä aamulla ja kävellä juna-asemalle, kun ei busseja mennyt vielä näin aikaisin ja aattelin, että taksirahoilla ostan sitte jotai muuta pientä kivaa itelle. Oli kyl aika rentouttavaa kävellä kyl juna-asemalle kun ulkona oli vielä hämärää ja ei ketää muuta liikkeellä. Ehkä pitäis alkaa muutenki heräilemään aikasemmin nykyään? Ehkä? Haha, naurakaa vaan kaikki ketä tuntee mut, en todellakaan ole mikää aamuihminen. Tää loppukevät on aika tyhjää koulun suhteen (lue: ei siellä tartte käydä ollenkaan), ja oon kyllä ottanu täyden ilon siitä, että illalla saa valvoa ja aamulla nukkuu niin pitkään kun mahdollista.

Anyways, viikonlopun suunnitelmana on siis viisumihaastis USA:n konsulaatin kanssa: tuttu prosessi. Paljon odottelua, paljon muodollisia virallisuuksia, vähä sormenjälkiä ja chit-chatia ja sit onki viisumi tulossa postiin. Tän lisäks aijon nauttia täysillä mun "etelänlomasta", shoppailla (Monki ja Weekday - äääää!), nähdä ihmisiä ja rentoutua - Kuopioon aattelin tulla vasta hyvissä ajoin ensi viikolla, ei kiirettä takas "arkeen" tänne :)

Nyt taidan keskittyä nukkumiseen, ja voisin vaikka yhden liiketoimintasuunnitelman suomentaa, tai vaikka muuten vain muutaman työmailin kirjotella.... tai sit vaan selaan kaikki muotilehdet joita mukaani kannoin. Adjö, kivaa viikonloppua!

xo mari


ja kiitos, tilaisin sitte Helsinkiin paljon auringonpaistetta! Ja kesänki tänne pian pliis.....

ps: täs samassa vaunussa istuu kaksi tummempi-ihoista naista, ja konnari heti oletti että ne puhuu samaa kieltä ja voi kommunikoida toisilleen, kun toinen ei ymmärtänyt suomea (eikö konnarin pitäisi osata englantia?) - vähän ihmetyttää, harmittaa ja suututtaakin, että on vielä ihmisiä joilla on tuollaiset ennakkokäsitykset. Kyllähän minä ja valkoihoinen hollantilainen heti puhutaan samaa kieltä kun satumme olemaan samaa väriä... just.

1 comment:

  1. I have also planned to wake up earlier and so far I made it to 10am or 11am, that's quite good already :D On the other hand, let's face it, there's no school, and the few classes aren't worth attending anyway. So let's enjoy the last weeks of sleeping with your own body waking you up instead of the stuoid alarm clock...

    But remember Missy, don't hang out there too long, Kuopio misses you, and we still need to catch a few sauna nights ;)

    ReplyDelete

leave a mark, please.