Monday, March 21, 2011

i don't care for your fairytales

Ah, Sara Bareilles. Jenkkivuoteni aikana (2007-2008), Love Song muodostuo yhdeksi suurimmista silloisen au pair-vuoteni anthemeista. Kävin kaunokaisen keikkaa ihailemassa Provossa pikku-Velourissa ja ihastuin - nainen ja piano, ah! Jotenkin sitten kuitenkin kyllästyin siihen yltäkylläiseen neidin radiohuudattamiseen ja taisin levynkin lahjoittaa Suomesta silloin vierailleelle kaverille.

Kunnes eräässä Brothers & Sistersin (paras sarja ever btw!!!) tän tuotantokauden jakson lopussa soi joku biisi joka oli pakko päästä heti googlettamaan, ja oli kyllä ehkä positiivisin yllätys että se paljastui neiti Bareilleseksi! Uus levy on ollut ehdottomasti yksi vuoden 2011 parhaimmista, hyvä neiti. Me like. Ja ah, kumpa näyttäsin edes vähän Saralta! See for yourselves! (kuvat lainattu weheartit.comista)








Sara Bareilles – Breathe Again
Sara Bareilles – City
Sara Bareilles – King Of Anything




Sara Bareilles – Hold My Heart
Sara Bareilles – Let The Rain

... ja lopuksi pakko linkittää vielä neidin uusin musiikkivideo, ah niin makee idea, sieltä nyt sai bongailtua vaikka ketä tuttuja (Ben Folds, Tegan & Sara, Ingrid Michaelson, Josh Groban, Adam Levine, Pharell Williams, etcetc!)

 
Enjoy!

xo mari

np: Sara Bareilles – Fairytale

No comments:

Post a Comment

leave a mark, please.