Thursday, March 24, 2011

oodi särkyneelle sydämelle



Olen ihastunut useasti, rakastunut muutamasti. Melkein joka kerta nämä tarinat ovat päättyneet itkuihin, sydänsuruihin, pilvisiin päiviin ja surullisiin lauluihin. Olen rakastunut miehiin isojen ja pienten merien takana, ja välillä tuntuu kuin ihan varta vasten etsinyt sitä särkynyttä sydäntä. Välillä tuntuu, että maailma pyörii jatkuvan särkynyt sydän-jatkion kanssa. Kaikki laulut kertovat rakkaudesta - siitä ensi-ihastuksesta, ensisuudelmasta, ikuisesti yhdessä olemiseen ja siitä siirrytään särkyneisiin sydämiin. Toiset onnistuvat pysäyttämään kierteensä, toiset jäävät tuohon kierteeseen vielä etsimään. Kuunnellaan vähän William Fitzimmonsia (paras sydänsuru levy!). Elämä voittaa.

Aina ei sydänsurut ole huonokaan juttu. Joskus, mutta toivottavasti kenties usein, aina sydänsurujen lomassa huomaa, kuinka se on parempi näin. Ehkä meistä ei koskaan olisi tullut näin hyviä kavereita?



Särkynyt sydän saa tekemään isoja päätöksiä, joista kiitetään myöhemmin. Onhan se kivuliasta, ja onhan se surullista, eikä sitä liian monta kertaa haluaa kokea. Mutta kuitenkin .... it is all not that bad.

Tällä hetkellä mun sydän on kaikkea muuta kuin särkynyt. Mutta olen kiitollinen jokaikisestä itketystä yöstä ja jokaikisestä sydänsurusta. Kai ne sai mut tajuamaan, kuinka elossa oikeesti olen.
Ehjiä päiviä toivotellen,

mari

allting har förändrats
men du finns kvar 
allt var svävande men nu så ser jag klart
mina minnen höll mig uppe varje dag
du är som att andas för
jag gav aldrig upp dig när du försvann
långa dagar blev till nätter sen till år
 
np: Veronica Maggio – Längesen 
 
ps: kuvat luonnollisesti weheartit.com 

No comments:

Post a Comment

leave a mark, please.